1 advent

Nu har B varit o hämtat lilleman.. känns konstigt att min mammaledighet e slut. Konstigt, sorgligt o lite skönt. Har ju varit hemma så länge nu så det känns som att det räcker. Men sorgligt..

Fick sova i natt iaf. Riktigt skönt. Tänk om man hade fått en unge som va vaken såhär var o varannan natt! Gud va vi har haft tur ändå! Lilleman har ju sovit så gott som hela nätter enda från att han föddes o från 3 mån (när jag inte kunde amma längre) sov han ju tom i eget rum. Sen så vart det ju lite knas iom flytten o det så nu har man honom bredvid sig i sängen :) Men nu när allt har lugnat ner sig så får man väll börja vänja av honom med det..

I morgon ska jag till arbetsförmedlingen. Lite läskigt. Min hjärna blir ju helt nipprig av sånna helt ofarliga saker. Får skitlätt panikångest. Blir darrig, svettig o magen ballar ur. Skitjobbigt, men det ska nog gå bra. Fick det efter att jag blev sjuk vid 15 års ålder (cancer) Agorafobi alltså, jag har "diagnostiserat" mig själv :) Ibland e det bättre o ibland riktigt illa. Så illa att jag nästan isolerar mig o blir yr bara jag ska ut o slänga soporna. Man borde väll söka för det egentligen o gå i nån terapi eller nåt. Men så långt har jag inte kommit än.. jag kan iaf. hantera det bättre nu.

Jaja.. borde laga nåt att äta oxå men vad? E sugen på allt som inte finns hemma ungefär o handla det orkar jag inte. Nästa gång jag beställer en nattkräm, som för övrigt e världshistoriens bästa nattkräm, MD Formulations Critical Care Repair complex heter den, rekommenderas starkt till alla! Lite dyr men det e de absolut värt!! Så ska det slinka med en ansiktsmask oxå. Decleor Harmonie Mask! Har en annan mask av det märket oxå o de e såååå bra! Luktar gott oxå o det e ju ett plus ;) Rekommenderas oxå till alla! 
Sjukt bra kräm!image5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0