Lämnat

Har lämnat lilleman hos B. Kul att se hans nya lägenhet! Den va ju inte så stor kan jag säga, fast säkert inte mindre än min egentligen. Fast min e tusen gånger bättre planerad!
Mysigt o kramas lite :)

Nu, sova! Jag e dötrött.. skriver mer i morgon sen.

Typiskt

Jag blir så trött!!
Idag va det ju tänkt att vi skulle åka o storhandla o köpa blommor mm. o så startar inte mammans bil! Va fan, den har ju startat alla andra dagar, det e ju inget skrutbil heller utan en från 2005! Typiskt, dumma bil!!

Blir så att jag o lilleman får gå till mamman om vi ska få nån mat. men det e ju inte såå långt så det lutar ju åt det.. Men skit! Jag som behövde handla o så..
Arg!

idol

Jag o lilleman har kollat lite på idolfinalen, han älskar ju musikprogram så va gör man ;) Själv så hade jag kanske valt nåt annat att tillbringa min fredagskväll framför. Men nu sover han iaf. o jag känner mig tvungen att kolla hur det går sen vid halv elva. Vem jag hejjar på vet jag inte riktigt, det känns ju som att det kvittar vem som vinner egentligen. Båda e ju skitduktiga o den som vinner brukar ju aldrig vara den som blir mest "känd" sen i slutändan. Fast jag håller nog endå lite på Amanda, tycker hon har en grym personlighet.

I morgon blir det plantagen, o storhandling med mamman o sen även middag hemma hos henne. Låter som en bra idé tycker jag. Slipper man laga mat o sånt tjaffs o får lte sällskap me. Hon lagar verkligen grym mat, vad det än nu blir.

Jättemysigt att träffa B me, när han lämnade av lilleman. Känns verkligen som att allt håller på att ordna upp sig nu. Hur skönt som helst. Hoppas det håller i sig bara ;) Men det tror jag.
Nu ska jag koka mig lite te o frossa i clementiner. En av julens många höjdpunkter. Älskar de små oranga frukterna!

Lilleman

Nu e lilleman hemma igen, så mysigt!
Skriver mer sen ikväll när han har gått o lagt sig.. för nu så ska vi leka o kramas :)



Martha

Sitter o slökollar lite på "Martha Stewart show". Småmysigt program med pyssel, matlagning, gäster o lite av varje. Det enda jag har lite svårt för är just Martha. Visst e hon arogant o rent utav otrevlig, främst mot sina gäster då. Sen att de verkar ha ett fruktansvärt stressigt tidsschema gör ju inte saken bättre. Var det inte hon som suttit inne oxå, som det a så mycket skriverier om förrut. Gud, jag har så dålig koll.. men visst va det så?

Hmm.. förresten va jag nog lite snabb att dömma ut den Aquolina Body Milken i förra inlägget. När väl choklad-doften lagt sig så doftar den underbart! Tom så gott så att jag starkt funderar på att faktiskt beställa en! Priset 109:- e ju helt överkomligt. Tål att funderas på men jag måste erkänna att jag e sugen..

image13
                                                                            Ljuvlig

eleven

Nu har jag varit o hämtat ut mitt paket från Eleven! Tänk att man kan bli så glad över lite skönhetsprodukter :)
Fick med två provprodukter med. (Två, tyckte det va lite snålt. När jag skickar efter från www.hudoteket.se så brukar man få en massa olika prova på grejjer, men skitisamma) 

Handlade lite oxå, så nu har jag bröd hemma :) Köpte lite korv o diverse annat till lilleman som kommer hem i morgon. Han älskar ju korv grabben, lite trist eftersom jag själv inte alls e så förtjust i just korv. Men vad gör man, huvudsaken e ju att han e nöjd o glad o två middagar orkar jag ju knappast laga. Men åhh.. vad jag längtar! Ska bli så mysigt att träffa honom igen, känns som de var evigheter sen fast det inte e det. Annars så vet jag inte vad som händer i helgen, blir nog lugnt. Mamman kommer nog förbi en sväng o hälsar på skulle jag tro.
Tänk att det rean e fredag i morgon, o snart e det jul! Tiden går så fort..

image12
De två proverna. En body milk från AQUOLINA, fick väldigt mjuka händer av den, men jag har lite svårt för chokladdofter på annat än just sån choklad man äter. O en body wash från principesse.. luktade verkligen jättegott, även fast jag tycker att förpackningen e lite knölig. Body wash i en liten burk lixom. Hmm.. fast orginalprodukten kanske inte e paketerad så här utan i tub? Har inte kollat upp på hemsidan..

Bulle

Idag fick det bli te o en bulle till frukost! Mmm.. nyttigt :D
Men det fanns inget bröd/annat hemma så vad skulle jag göra.. glömde helt bort det igår när jag va på affären o gå o handla innan frukost kommer inte på fråga då jag skitlätt får blodsockerfall. Ja, så det blev en bulle. Men mitt gröna te kanske vägde upp det hela? ..lite iaf.

image11
Underbara gröna te.

puuh..

Har legat som en död i soffan hela kvällen. Tur att det inte blev något jobb i morgon för det hade jag nog inte pallat ;) Märks att man e ovan, fast att jag inte kunde/fick sova så mycket gör nog mycket till oxå..

I morgon blir det istället mycket lugnt här. Ska gå o hämta ut mitt paket från eleven som kommit! Tjoho!! Handla lite o försöka städa (om jag orkar) Ska kolla om det finns någon tid i tvättstugan me. Skulle vara skönt att få lite tvättat innan helgen.

Gud, va jag e osäker över mina gardiner! Vet inte alls om jag verkligen gillar dom.. känns inte som att de passar in me allt annat. Eller så e det de att jag har blivit så van vid att inte ha några att jag tycker det ser konstigt ut. Ja, ska jag lämna tillbax eller inte? Det e frågan. Ska kolla hur det känns i morgon, i dagsljus. Svårt det e sånt här..

image10
Såhär ser dom ut typ.. fast detta e inte världens bästa bild. Har köpt på Indiska..



Har hittat julklappar till mamman iaf.! Satt o surfade runt igår i desperation o hamnade tillslut på cdon.com Det blev en bok om att man inte ska hetsa upp sig på småsaker på jobbet (Haha! Passar ju så bra) o Eva Dahlgrens nya skiva. Hoppas hon blir nöjd! Men det tror jag. Klickade hem en bok till mig själv oxå, Stefan Sundströms nya som jag för tillfället inte ens kommer ihåg vad den heter :) Gillade hans första bok "Om mjölkens symbolvärde". Han skriver på ett så skönt o avslappnat sätt. Mysläsning kanske man kan kalla det. Letade lite efter Pär Lagerkvists "Dvärgen" me till B, men den verkar omöjlig att få tag på. Va in en sväng på akademibokhandeln idag när jag var på stan, men det va så ruskigt mycket folk så jag orkade inte utan åkte hem istället.
Ska surfa vidare o se om jag hittar den..
Ciao!

jobbat

Ja, idag har man jobbat då. Var helt förstörd när jag vaknade i morse! Min granne har åkt på vinterkräksjukan eller nåt, o eftersom jag har hans toalett typ 1 m från mitt öra när jag ligger i sängen, så var det liiiite svårt att sova. BLÄ!! Blir ju inte direkt bättre av att man vet att man ska upp skittidigt o ligger o stressar över det me. Men upp o iväg kom jag iaf. Var faktiskt ganska kul o jobba trots allt, trevligt att träffa alla. Va på den avdelningen som jag tycker e bäst o har roligast folk idag. Synd att det inte blir mer jobb just där.. men man vet ju aldrig.

Sen ringde chefen o frågade om jag kunde komma upp o snacka lite. Sagt som gjort. Hon ville att jag, förrutom 17-18-19/12 skulle jobba hela januari (80%), Feb-April, kanske längre (40%) o sen i sommar (100%) Frågan e hur arbetsförmedlingen ställer sig till det. 80% e ju nästan 100% så det e nog lugnt, men dom där 40%-en? Har för mig att det har blivit skittufft för deltidsjobbare. Men det måste ju endå vara bättre att jobba lite eller inget alls. Eller hur? Jag tyckte det lät bra iaf., fast helst vill jag ju ha nåt annat jobb o heltid såklart, men man tar ju det man får. Lyckades förhandla upp min lön med 1800:-/mån oxå. Skitbra även fast lönen fortfarande e usel. Pinsamt usel!

Jaja, sen när jag slutat tog jag en runda på stan. Köpte gardiner (fast jag vet inte om det blev rätt, blev osäker när jag kom hem), en luvtröja på newyorker, örhängen från glitter o ett par skitsöta tofflor/strumpor från Lindex. Jag handlar fan bäst när det blir på impuls!

image9
örhängena o en skymt av nya tröjan. Lovely!

Badkar

Har lagat mat, ätit o diskat. Kollar lite på sex and the city nu, fullkomligt älskar den serien. Kan se den hur många gånger som helst. Längtar tills filmen kommer :) Hoppas den e bra bara..
Åhh.. tänk om man hade ett badkar! Gud, vad jag saknar det. Badkar o balkong. Fast mest saknar jag ett badkar, så mysigt att kunna lägga sig i ett bad o lixom tina upp nu i vintertid. Men, men..

Funderar på om jag ska gå o köpa lite snask.. borde ju egentligen inte. Det e ju inte ens lördag idag ;) Kanske ska ta o koka lite te istället. Köpte jättegott grönt te när jag va på julmarkad i Sthlm för ett tag sen. Havtorn Te. Ska börja dricka mer grönt te, det e ju både nyttigt o gott!

image8
Vill ha!!!

sovmorgon

I "morse" vaknade jag halv tolv!! Jesus, sovit helt galet länge. Inte sååå smart med tanke på att jag måste upp typ halv 6 i morgon. Men skönt va det :) Har tagit en liten promenix o nu håller jag på o lagar lite lunch..
Blir en softardag idag. Ska göra ingenting, blir hur underbart som helst.

Nu ska jag äta. Tjipp!

usch

Sjukt trött.. O C H rastlös. Hur nu det går ihop..
Blir alltid så här rastlös när inte lilleman e hemma. Finns så mycket tid då.
Tid att surfa, tid att bara vara, tid att tänka, tid att känna.

Önskar att jag hade en bra bok att förlora min tid o mina tankar i, men det mesta av värde e tyvärr redan läst. Sova borde man kanske göra, men jag har ingen lust..
Gnäll, gnäll ;)

I morgon kanske man skulle ta sig i kragen o baka lite? Hoppas att mitt paket från eleven kommer oxå, hatar att vänta. har inte tålamod till det. Inte när det e grejjer jag verkligen ser fram emot att få hem iaf. :D



 

o så här blev det i köket!

image7

Jag tycker att det blev jättebra iaf. Supernöjd! Snyggt o stilrent.

julmys

image6
Äntligen så kommer en bild iaf. ;) Så här ser det ut i mitt köks/vardagsrumsfönster numer.

af o shopping

Det gick jättebra hos arbetsförmedlingen! Sååå skönt! Fick prata med en jättetrevlig gubbe som skrev in mig o så. Ska dit igen nästa onsdag o prata med min handläggare, blir nog bra det me :) Fick massa papper jag skulle fylla i o han ville att jag skulle gå på någon nån kurs som dom har me, men den enda kursen dom hade innan jul va på onsdag o då jobbar ju jag. Där hade man tur ;) Hatar sånna kurser, man känner sig helt misslyckad när man sitter där med en massa andra, totalt oengagerade människor.

Hoppas det fixar sig med jobb nu så att jag slipper det här! Skickade typ 15 jobbansökningar igår o.. ingen har svarat. INGEN! Så dåligt, man tycker ju att dom kan skicka ett "nej, tack" iaf. Hoppas någon svarar innan veckan e slut.. Har ringt till försäkringskassan me o dom skulle skicka nå intyg o grejjer som jag ska skicka till a-kassan. Skönt att få allt fixat så fort som möjligt.

Sen vart det stan med Bettan. Köpte bara en kofta på gina o en hårfärg. Det va ingen vidare shoppingdag men det va trevligt ändå. Lunchade på sushi, inte dumt alls. Sen tog vi en runda till innan vi dog av trötthet o for hem. Jobbigt att gå på stan ju :) Kollade efter parfym oxå, men hittade ingen, så det blir till att leja mostern.

Nu ska jag bara ta det lugnt här hemma, har bytt om till mysdressen o tänkte lägga mig i soffan o äta lite choklad som jag fick av mormor när vi var där i helgen. Mys! Kanske ska ta fram mina sex and the city boxar oxå.. passa på när man e själv. Fast det e lite tråkigt att inte B o lilleman e här. Saknar dom..

Jobbsök

Har skickat typ 15 mejl till alla möjliga ställen. Har riktat in mig på gallerian här bredvid för att det vore ju sååå schysst att ha ett jobb så nära. Tänk att ha 2 min till jobbet lixom, det vore lyx! Får se om man får nåt napp, hoppas hoppas! Ska fortsätta att skicka lite ansökningar i morgon o ringa några ställen me..

Pratade precis med min vän Bettan, hon ville gå på stan i morgon så hon skulle följa med mig till af, lovely! Så nu slipper jag ju gå dit själv, känns riktigt skönt måste jag säga. O ja, jag vet att det e en skitgrejj att gå dit o allt sånt. Men jag e ju som jag e :)

Försökte ladda upp lite bilder tidigare men det gick inge vidare :( Ska prova snart igen..


Kom på att jag måste ju gå upp jättetidigt i morgon, uscha. Jag som har så svårt att gå o lägga mig.. får ta mig i kragen helt enkelt.

1 advent

Nu har B varit o hämtat lilleman.. känns konstigt att min mammaledighet e slut. Konstigt, sorgligt o lite skönt. Har ju varit hemma så länge nu så det känns som att det räcker. Men sorgligt..

Fick sova i natt iaf. Riktigt skönt. Tänk om man hade fått en unge som va vaken såhär var o varannan natt! Gud va vi har haft tur ändå! Lilleman har ju sovit så gott som hela nätter enda från att han föddes o från 3 mån (när jag inte kunde amma längre) sov han ju tom i eget rum. Sen så vart det ju lite knas iom flytten o det så nu har man honom bredvid sig i sängen :) Men nu när allt har lugnat ner sig så får man väll börja vänja av honom med det..

I morgon ska jag till arbetsförmedlingen. Lite läskigt. Min hjärna blir ju helt nipprig av sånna helt ofarliga saker. Får skitlätt panikångest. Blir darrig, svettig o magen ballar ur. Skitjobbigt, men det ska nog gå bra. Fick det efter att jag blev sjuk vid 15 års ålder (cancer) Agorafobi alltså, jag har "diagnostiserat" mig själv :) Ibland e det bättre o ibland riktigt illa. Så illa att jag nästan isolerar mig o blir yr bara jag ska ut o slänga soporna. Man borde väll söka för det egentligen o gå i nån terapi eller nåt. Men så långt har jag inte kommit än.. jag kan iaf. hantera det bättre nu.

Jaja.. borde laga nåt att äta oxå men vad? E sugen på allt som inte finns hemma ungefär o handla det orkar jag inte. Nästa gång jag beställer en nattkräm, som för övrigt e världshistoriens bästa nattkräm, MD Formulations Critical Care Repair complex heter den, rekommenderas starkt till alla! Lite dyr men det e de absolut värt!! Så ska det slinka med en ansiktsmask oxå. Decleor Harmonie Mask! Har en annan mask av det märket oxå o de e såååå bra! Luktar gott oxå o det e ju ett plus ;) Rekommenderas oxå till alla! 
Sjukt bra kräm!image5

trött

E ofattbart sjukt trött..
Har inte sovit mycket alls inatt. Lilleman höll låda o knölade o sista gången jag kollade på klockan va den 05.48, o då hade jag inte sovit en blund. Hade alarmet på 08.00 sen, inte kul :( Men så e det ju att ha småbarn..
Har iaf. varit på adventsmiddag hos mormor idag. Mycket folk, stoj o liv. Hade säkert varit lite trevligare om jag inte hade sett ut som en zombie. Haha..
Jättegod mat, trevligt o mysigt på alla sett var det trots allt.

Min ena moster ska till Egyptien snart så jag la in en beställning på Clean cotton (eller heter den Clean dry cotton? E jag kanske helt ute o cyklar nu?) Känner mig helt förvirrad av sömnbristen :) Bra att kunna få tag på den lite billigare hursomhelst. Eller e det nån av de andra Clean parfymerna som luktar godare? Nån som vet?

Nu S O V A! Hoppas bara att den här natten blir lugnare!

RSS 2.0