Just ja!

Har massa bilder o ladda upp oxå!
Får se om jag hinner fixa med det ikväll när lilleman gått o lagt sig..

Fredag

Vi blev väckta av att 2 av mina kusiner var på väg hit i morse. Hjälp! Fort på med kläder o fram med frukost :) Trevligt med lite besök va det iaf. även fast det inte blev så långvarigt. Men vi ses ju igen i morgon.

Har beställt en utbildningskatalog från universitetet. Nu så, ska jag försöka komma på vad jag vill bli. Vill ju tids nog trots allt ha en riktig utbildning! Ska faktiskt bli roligt att plugga lite. Hoppas bara att jag kommer in på det jag vill läsa! Måste skriva högskoleprovet igen me, det e i vår va? Vilket datum då? Måste kolla upp.. Så synd att man inte har jobbat i 5 år så man får lite pluspoäng. Skulle ha behövt det..

Igår kom B hit. Så mysigt :) Åt mat ihop o pratade massa om allt o inget. Gud va jag har saknat honom! Pratade lite om hus o så me (helt sinnessjukt iof.) men jag tror faktiskt att vi kommer att flytta ihop igen en vacker dag. Hoppas på det iaf. Han har allt jag vill ha. Men vi har sagt att vi ska ta det lugnt nu i början o det känns skönt.

I morgon e det dax för adventsmiddag hos mormor då, ska bli jättemysigt o trevligt att träffa hela släkten.. som en försmak på julen ungefär Massa god mat me! Mums! ser fram emot :) Har redan bestämt o lagt fram kläder som jag o lilleman ska ha. Haha..

Nej, nu måste jag försöka hitta en julklapp till mamman! Tips mottages tacksamt :)


Dermalogica

Tror det blir en ögonkräm från Dermalogica.. frågan e vilken, måste läsa på lite.
Fast det får bli efter jul det. Vågar inte handla så mycket nu när man inte vet hur fort/lång tid det tar för min a-kassa att komma igång :( Usch, det suger verkligen att behöva stämpla igen. Men vad ska man göra? Hoppas verkligen att jag lyckas lösa jobbfrågan fortast möjligt!

I morgon kommer B hit o kramas med mig :)
Mmmm.. mysigt!

Tidsbrist

Gud! Jag har verkligen inte tid att blogga för tillfället.. sorry!

Har iaf. beställt den omtalade Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum. Spännande o se om den håller vad den lovar ;) Skulle verkligen behöva en ny ögonkräm oxå, den jag har nu panikköpte jag på apoteket o den e verkligen INTE bra. Passar inte mig iaf. synd nog för priset e ju helt ok. Funderar på om jag ska köpa den har brukar använda från Decleor eller om jag ska prova nåt nytt.
Inga förslag?

Har börjat fylla hyllorna nu o det blir verkligen jättebra! Så mycket mer ombonat än innan, fattas bara en sån "hängande" blomma av nåt slag nu. Jag o mamman skulle kanske åka till plantagen på lördag, efter adventsmiddagen hos mormor, får se om man hittar nåt som passar då. Vill ha en vit adventsstjärna (blomman alltså) med glitter på me.

Nu måste jag stressurfa vidare innan lilleman vaknar! ;)

Pyssel

Har precis skrivit klart min cv. Man hinner en del medans lilleman sover, bra o passa på. Borde betala lite räkningar oxå, men jag gör det ikväll istället tror jag. Har sjukt mycket räkningar den här månaden :( csn, försäkringar, tv-licens. Massa sånna extra som man inte har varje månad. Typiskt nu precis innan jul oxå. Skit.

Fick iaf. hjälp med hyllor o spegel o de igår, så nu sitter de på väggen. Så skönt! Dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha på hyllorna, vad hade jag innan jag flyttade? Inget minne av de alls.. men det måste ju se lite tjusigt ut sådär o absolut inte rörigt. Bor ju så litet så att det funkar inte.. Vill ha en sån blomma som hänger iaf. Gullranka? Kan de heta så tro? Eller en murgröna, dom e ju så fina! Älskar murgrönor. Lilleman var mycket förtjust över spegeln o stod där länge o tittade o dansade lite. Haha.. han e ju så söt :)

Skulle så gärna vilja få upp stereon me, o jag tror jag har bestämt mig för vad jag ska göra hörnhyllorna av. Jag skiter i de playwood-skivorna, dom e ju faktiskt inte ett dugg snygga.. o köper i riktigt trä istället som jag målar vita. Blir lite dyrare men det e det värt. Tror jag kommer att ångra mig som tusan annars.



Tror han vaknade nu?


slask

Gud va det snöade inatt! Helt galet.. men idag e det som återstår tyvärr bara slask. jag avskyr slask. Svårt att välja skor oxå, för hur kul e det att gå runt sjöblöt om fötterna?

Känner mig allmänt seg idag, vet inte vad det beror på. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk bara. Så det blir en lugn dag. Va ner en sväng till i förrådet o hämtade upp de sista böckerna. Ja, jag hittade dom faktiskt :) Passade på att röja lite oxå så nu ser det faktiskt helt ok ut där nere. Har ställt ner lillemans ena vagn oxå, men jag vet inte.. får den stå kvar tro? Vagnar e ju rätt eftertraktade, men den får helt enkelt inte plats här uppe i lghen så vad ska man göra. Jag hoppas på det bästa. Försökte iaf. gömma den lite bakom en madrass. 

Ikväll får jag hjälp att sätta upp 2 hyllor, en spegel o lite tavlor. Så skönt att det äntligen blir gjort. Det ekar ju nästan här inne nu o ser sådär tråkigt kalt ut. Men nu blir det ändring :) Borde verkligen ta o skaffa ett par gardiner me till köks/vardagsrums fönstret, men jag vet verkligen inte vad jag vill ha. Jag o min beslutsångest ;) Gardiner gör ju sååå mycket för hela den där ombonade-känslan. Nu i jultider o allt. Finns så mycket jag vill i inredningsväg men ekonomin sätter stopp. Så trist.. hoppas verkligen att jag har råd att köpa den där sekretären efter jul iaf. Vill så gärna ha den! Då skulle jag få undan min laptop o mer plats på köksbordet (den står på köksbordet nu alltså).
Ny soffa skulle verkligen behövas oxå, men det får bli senare. Känns inte så akut, jag har ju en soffa även fast jag inte gillar den speciellt.

Jaja, äta lite kanske.

Tråk

Men guuud jag dör av tristess!!! E inte van att det e såhär tyst o lugnt.. tänk sen när lilleman ska bo hos sin far. (han ska vara pappaledig o vi bor inte ihop längre, lång historia) Usch, vill inte tänka på det i vilket fall som helst. Men det börjar ju bli oundvikligt. En vecka kvar bara. Sen e jag arbetslös istället för mammaledig..
Jobbigt e det hursomhelst. Allt e lite mer eller mindre jobbigt.. vet inte var jag e på väg i livet, vet inte vad jag vill. Om man ändå hade ett jobb att falla tillbaka på, även fast det va ett riktigt skitställe så hade man iaf. haft nåt. Nu kastas man bara ut i ingenting. O arbetsförmedligen, dom e ju roliga. Suck..
Men det löser sig väll, det gör det ju alltid.

I morgon kommer lilleman hem iaf. o jag kanske får lite kärlek av B?
Saknar er.

Fullt upp!

Har haft fullt upp hela dagen.. blev att vi åkte tidigt till IKEA för att försöka slippa folkkaoset. Men det va trots det en hel del köpsugna, men endå helt okej. Köpte den efterlängade bokhyllan, 2 vita förvaringslådor o en vas till bomulspinnen. Inte en pinal mer! Galet o ganska duktigt för att vara mig faktiskt.
Sen blev det en sväng till Kappahl för att mamman skulle ha julfest-kläder. Hittade faktiskt mycket fint trots att jag inte e nåt stort fan av Kappahl, men köpte inget. Duktig där med :) Svängde förbi ÖB oxå innan vi åkte o käkade på Grekisk restaurang, sååå gott. Länge sen man åt grekiskt.

Nu har jag satt ihop bokhyllan, helt själv, man e väll lite händig o det blev faktiskt precis så bra som jag önskade. Hämtat upp lite böcker från förrådet me men jag vet att det finns fler. Ska bara hitta dom först.. varför blir förråd alltid så röriga? I mitt e det fullt kaos.
Så har jag satt ihop papplådorna, oxå det blev jättebra, o satt bomullspinnen i sin nya vas. Mycket bra shoppingdag e min sammanfattning.

Just ja, va till bauhause (stavas det så?) oxå. Skulle kolla på träskivor att göra hörnhyllor av till min stereo men fick svår beslutsångest. Jag har så svårt att välja, förstår inte varför. Men det e ju så ledsamt o komma hem sen o ångra sig så det kanske e lika bra att man tänker efter lite. Men det hade ju varit så skönt att iaf. få hem de blivande hyllorna. Men ja, det får bli en annan dag. Köpte trots allt en sån julstjärna på pinne, ni vet, så jag kom inte därifrån helt tomhänt. Har faktiskt redan fusktänt den me, o det blev så mysigt ;)

Bilder kommer.

trööök

Usch, va tråkigt jag har.. känns som att på helgerna står internet stilla. Folk e ute o far o flänger o e urusla på att uppdatera sina bloggar. Skärpning :)

Har kollat lite halvhjärtat på idol men det kryper i kroppen. Kan inte sitta stilla.. fast så synd om mig e det ju trots allt inte. Jag har ju själv valt att ta det lugnt ikväll för att i morgon bitti blir det IKEA! Tjoho!
Kan inte låta bli att älska IKEA.

Ska köpa bokhyllan jag nämnde tidigare, 2 vita förvaringslådor o en vas till min bomullspinne. Slog ju av misstag sönder den jag hade :( Men det e sånt som händer.. o dom e ju inte speciellt dyra så det e ju lugnt.
Bokhyllan ska stå i sovrummet o rymma alla lillemans böcker. Han har ju en del, som iof. e mina som jag hade när jag va liten, men nu har dom fått en ny läsare :)
Sen slinker det säkert ner nå mer liten IKEA-pryl, dom har ju sjukt mycket julgrejjer o sånt nu.

Skulle behöva färga håret oxå, få se om det hinns med innan helgen e slut.

Nee.. nu måste jag hitta på något. Ett fotbad kanske?

Plåtburkarna

Här e de! Visst e dom söta :)
Sen slank det med en kylskåpsmagnet från www.bluebox.se oxå. Den e så klockren så jag kunde helt enkelt inte låta bli!

image2image3

Prestationsångest

Iband tycker jag att man kan känna lätt prestationsångest när man har en blogg. Jag har flera gånger staratat upp en blogg för att sedan genast radera den för att jag inte tycker att jag har nåt vettigt att tillföra.. Det här ska bli lite som en dagbok istället, en blogg som i första hand finns till för min egen skull. Vi får väll se hur det går.

Nog om det. Igår fick jag hem mina fina Mumin förvaringsburkar i plåt.. har letat efter sånna med det har inte funnits i rätt färg. Men nu hittade jag dem i svart/silver på www.pikmee.se. Tänkte jag skulle länka en bild oxå, men nu verkar det som att de spårlöst försvunnit från sidan. Mycket mysko, köpte jag de sista tro? Det blev iaf. så fina så på kylskåpet! Sjukt nöjd. Nu fattas bara en förvaringslåda där, från IKEA, för recept o dyligt plock. Får se om det bli nå IKEA ikväll redan. Jag har ju fortfarande presentkortet ,som jag ska köpa en bokhylla för, kvar oxå.

Annars så håller jag på o tvättar lite o så nu, lika roligt som vanligt men det behövs verkligen. Ska bädda rent o så sen me. Finns det nåt bättre än nytvättade lakan?!

Blogg

Tänkte jag skulle försöka prova på det här med bloggandet jag me :)
Det blir nog mest inlägg om inredning o smink etc. eftersom det e de jag tycker e som roligast här i världen.
enjoy!

RSS 2.0